Informacije

 

Dragi posjetitelji,

na ovoj stranici moći ćete pročitati najnovije informacije iz Fonovića i okolice. Nastojat ćemo objavljivati bar najvažnije vijesti i obavijesti. Stranica je u izradi, do skorog čitanja.

M. Fonović

 

Vijesti

 

Fonovići, 25. veljače 2007.

Od danas Fonovići i na www.fonovic.abcentar.com, imamo dovoljno prostora na Internetu (300 MB) još kad bi bilo i materijala i ponešto slobodnog vremena... sreći se ne bi nazirao kraj :)

 

www.fonovic.com na svim glavnim Internet tražilicama

Već početkom listopada Internet stranice fonovic.com počela je prepoznavati hrvatska Internet tražilica Pogodak, index stranicu tražilice Google i Yahoo počele su prepoznavati 3.10. a već 8.10. Google prepoznaje pojedinačno sve značajnije stranice unutar domene.

 

U noći s 25. rujna 2006. godine započele su radom Internet stranice www.fonovic.com. Stranice obuhvaćaju oko 50 MB tekstova, fotografija i drugog materijala. Autor teksta i većine fotografija, ujedno i urednik Internet stranica je Marino Fonović, novinar i astronom iz Fonovića. S obzirom da je ovo još uvijek probna verzija stranica, da će se one proširivati i nadograđivati molimo cijenjene posjetitelje da nam jave svoja mišljenja i zapažanja. Posebno bi molili da nam ukažete na pogreške i propuste. Moguće je da ćete u početku zapaziti i koji tehnički propust: link koji ne radi i sl. pa vas molimo da nam to dojavite e-mailom.

   
Domena fonovic.com je privatnog tipa i prvenstveno je informativnog i komercijalnog karaktera. U koliko ste zainteresirani za web stranice u mogućnosti smo vam osigurati domenu (hr, com, info, net, org i dr), hosting od 15 MB na više i izraditi web stranice po vašim željama.