Slike

Duga Uvala - Istra - Hrvatska

Apartmani Šegota se nalaze u Istri cca 24 km od Pule i 2 km od mora odnosno apartmanskog naselja Duga Uvala. Apartmani su smješteni na površini od 860 m2 gdje se nalaze 3 apartmana, 1 soba, recepcija, praonica, vanjski roštilj te 5 parkirnih mjesta zaštićenih od sunca.

Selo Pavićini je vrlo malo i mirno mjesto, ima 2 gostionice od kojih je jedna vrhunska Konoba sa domaćim te ribljim specijalitetima. Dućan je udaljen 400 m, a nalazi se i u Dugoj Uvali. U mjestu postoji i ranč u kojem je moguće jahanje na konjima.
Od domaćina koji je na raspolaganju 24h možete nabaviti domaće Istarske specijalitete kao vino, rakiju, pršut i dr. ...
Zabavni i sportski život je u Dugoj Uvali gdje je hotel Croatia sa disco clubom, sportskim terenima, bazenom, saunom itd..

MORE je poseban dio priče, jer su jedna od najljepših obala Istre upravo ove prekrasne uvale gdje možete naći mjesto samo za sebe. Po želji gostiju apartmana domaćin će vam sa svojom barkom omogućiti da pogledate ovaj dio obale, a možda i da upecate koju ribu koju će odmah pripremiti na gradelama ispred apartmana.

Nadamo se da smo Vam dočarali samo jedan mali dio ovog prelijepog, ali još nedovoljno poznatog kraja gdje će vam biti omogućeno da se u kompleksu Šegota osjećate zadovoljno i opušteno.

- Pregled apartmana - Lokacija - Kontakt - Linkovi -